Den Rolle Af Transfedtsyrer Og Kolesterol I Hjertesygdomme

Hjertesygdomme

Fedme er en bekymrende epidemi, der spreder sig som en steppebrand i den industrialiserede verden i dag. Mere overvægtige eller svært overvægtige en person bliver, jo mere han eller hun er tilbøjelige til at udvikle en bred vifte af tilknyttede sundhedsmæssige problemer. Ifølge sundheds eksperter, mild fedme involverer, der har et body mass index eller BMI på 30+, mens sygeligt overvægtige personer har en BMI på 40+, og malignantly overvægtige mennesker har en BMI på 50+. Diætister også hævder, at dem, der er fyrre procent overvægtige har to gange større chancer for at dø for tidligt i forhold til den gennemsnitlige vægt enkelte. På grund af dette, anbefales det at anvende antibiotiske eller anti-svampe creme til inficerede område eller for at bruge en god kvalitet medicineret antibakteriel shampoo og body-sæbe. Dette kan hjælpe kamp kilden til infektionen. American Heart Association (AHA) anbefaler, at en fastende lipoprotein test starter i en alder af 20, men da der er så få af os formår at komme til det nu, så du har fået din baseline tal kommer frem. Husk på, at kolesterol ikke er en sygdom eller en tilstand, det er en faktor, der kan angive din risiko for at udvikle hjertesygdom. Jeg sympatiserer med de folk, der bliver overvældet af de modstridende lydstumper, overskrifter og pressemeddelelser på den nyeste ernæring forskning, for ikke at nævne alle dem, kost, bøger fremme den seneste teori. Vi alle lider af information overload, når det kommer til kost og dens virkninger på sundhed. Det kan være en udfordring at finde lidenskabsløs ikke-hyped oplysninger om, hvad der er bedst at spise.

Adam Bornstein er en trænings og ernærings-journalist har han studeret og lært fra de bedste eksperter i verden og er en af de mest respekterede kilder i branchen. Med en baggrund som et universitet, der forsker, at han kombinerer den nyeste videnskab med de teknikker, der praktiseres i skyttegravene at give oplysninger, som enhver kan bruge til at forbedre deres sundhed. Tidligere trænings-og redaktør på Mænd ` s Health magazine, Bornstein er forfatter til fire trænings-og bøger og har optrådt på Good Morning America, The Early Show, og E! Nyheder. Næste, vil der være en mærkbar sænkning af mineraler i blodet og ekstracellulære væske.

For at opretholde en stabil niveauer af mineraler i væsker, og dermed bevare livet, kroppen frarøver knogler og væv af mineraler. Da cellerne ikke længere kan udføre på højeste niveau, ovenstående symptomer stigning. På dette punkt, væv i sig selv bliver betændt, deforme eller sindssyge, og organisk sygdom, er resultatet.

Hvis din læge ordinerer jerntilskud, det er bedst at tage dem på tom mave for at maksimere absorptionen fra tarmen ind i kroppen. Men, i nogle mennesker, strygejern kosttilskud kan give bivirkninger, såsom fordøjelsesbesvær, forstoppelse, diarré, kvalme og mavesmerter. Hvis dette sker, skal du tage din jerntilskud med mad. Men du kan gøre en masse ved at følge nogle enkle retningslinjer sammen med brug af let tilgængelige hjem retsmidler for bumser. Trusler er så varieret, at en af mellemøstens største universitetshospitaler, American University of Beirut Medical Center, har indført en konflikt-medicin program til at ruste eleverne til at klare sig i et miljø, der er ramt af kaos. Jeg har ikke haft en blusse op i lang lang tid: selv når jeg indgået Lyme sygdom og mit immunforsvar var kompromitteret, jeg ikke blusser op.Yehhhhh!

Der er mange ting, du kan gøre for at tage ordentlig pleje af dit hjerte og undgå farlige lidelser. Først og fremmest, du er nødt til at give op med dårlige vaner som rygning eller indtagelse af alkohol, hvis du ønsker at nyde et godt helbred og et langt liv. Holde sig så langt væk fra dem som muligt. Du bør også undgå usunde fødevarer som junk food, sodavand drikkevarer.

Ikke alene er de slagtekyllinger, de kan føre til en lang række andre sundhedsmæssige problemer.

Gør det til en vane at spise mindre kulhydrater. Forskning har fundet, at folk, hvis kost indeholder høje mængder af kulhydrater, er en markant højere chance for at udvikle hjertesygdomme. Så skær ned på dem, franske kartofler, hvidt brød og cornflakes. Men uanset, hvordan du føler om Paleo, der er nogle tips og erfaringer, som næsten alle kan få bagefter.


Atopisk Eksem begynder så tidligt som i vorden, og er mest almindeligt diagnosticeret hos børn. Men det kan fortsætte i voksenalderen. Hvis du ikke føler dig sulten, når man vågner op, er det fordi din krop er fysiologisk skruet op". Dette betyder ikke, du er nødt til at begynde at spise en stor morgenmad med det samme, men du er nødt til at forbruge noget ret hurtigt. Selv en lille morgenmad bestående af en vis kvalitet, protein vil hjælpe en hel del. Almindelige allergener som husstøvmider, dyrehår (død hud flager), forme, pollen, kakerlak ekskrementer eller fødevarer. For at undgå disse allergener, patienten bør dække madrasser, puder og box fjedre med allergiske tarme. I tilfælde af at det er et hus med kæledyr , HEPA-filter, der skal anvendes. Desuden, kæledyr, bør ikke have lov til at komme ind i soveværelset.